De Line up van IBB Fest is bekend!

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.
Updates

De eerste vier namen die zullen schitteren op het IBB Fest podium zijn: @yng_intrnt @de.nachtelijke.escapades @pippa_band @fiveminutemarch

Yung Internet is een Amsterdamse hiphopformatie die al jaren indruk maakt met nummers als ‘1 Affoe X2’ en ‘Pendelbus’, nummers die je geregeld op een ibb feestje voorbij hoort komen. Deze dansbare tracks hoor je op het IBB Fest live! Met hun recent uitgebrachte album ‘De Rechtszaak’ belooft Yung Internet een headliner te worden die op IBB Fest een groot feest zal brengen om de dag af te sluiten.

De Nachtelijke Escapades: een brutale band uit Leiden, bestaande uit vijf jongens die barsten van levenslust. Op humoristische, dichterlijke wijze rijgen ze de genres hiphop, funk, jazz en ska moeiteloos aan elkaar. Het resultaat van deze smeltkroes: een prikkelende, bruisende viering van het leven waar ieder mens welkom is.

Pippa is een zes-koppige frontale indie pop-rockband uit Utrecht, die het leven bij de lurven grijpt en je daar graag een kijkje in geeft. Ze documenteren hun avonturen met het vermakelijke “minuutje Pippa.” Geïnspireerd door bands als Mutemath, War On Drugs en Kasabian.

Stevige rock met aanstekelijke melodieën kenmerkt de unieke Five Minute March-sound die zorgt voor vuurwerk op elk podium. Met een energieke show waarin wordt meegezongen, gedanst en gesprongen weten de mannen voor elk publiek een feestje te bouwen. Deze doorgewinterde zwaargewichten gaan de rockmuziek in Nederland een nieuw leven inblazen!

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *