Line-up IBBattle of the Bands bekend!

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.
Updates

Alle bands die meedoen aan de IBBattle of the Bands zijn bekend! Bedankt aan alle bands en acts die iets hebben ingezonden.

Aanstaande vrijdag 21 juni is het zover, 4 toffe bands gaan het tegen elkaar opnemen in ‘t Oude Pothuys, Oudegracht 279. De avond is geheel gratis te bezoeken en de winnaar bemachtigd een plekje in de line-up van IBB Fest. Wie kom jij aanmoedigen?

Line-up:

@sunsbandofficial 22:00-22:30

@fickle_kin 22:45-23:15

@newmasses_ 23:30-00:00

@fiveminutemarch 00:15-00:45

Let op: exacte speeltijden kunnen iets afwijken i.v.m. op- en afbouw.

Meer weten over de verschillende bands die meedoen? Bekijk de individuele posts van de verschillende bands, daar stellen ze zichzelf voor.

Tot vrijdag!

Suns is een groep muzikanten die uit verschillende landen komen, maar het lot, toeval en de gedeelde wil om in een band te zijn hebben hen samengebracht in Utrecht, Nederland.
Als band maken ze liedjes over de complicaties en de eenvoud van het leven, de menselijke conditie, de planeet en alles daartussenin. Door middel van songwriting en geluid dragen Suns een boodschap, een verhaal of beide over. Als collectief duiken ze in het onverwachte en brengen datgene wat onvoorspelbaar is terug in hun muzikale expressie.

Fickle Kin is een alternatieve rockband die haar muzikale inspiratie haalt uit o.a. Queens of the Stone Age, PJ Harvey en Nick Cave. Desondanks vormen de empathie-gedreven songs van Dolly Parton Emma’s grootste tekstuele inspiratiebron en gaan de nummers over thema’s als verbinding, vergeving en het streven naar empathie, ook in moeilijke tijden. Met een blend van expressieve indie en stoner rock maakt Fickle Kin muziek die steekt als een mes en streelt als een veer.

New Masses is een Utrechtse band, ontstaan in de kluis van een oude bank. Hun muziek is geïnspireerd door genres als britpop, alternative rock en country. Eigen gemaakt met scherpe gitaarsolo’s en een zwoele melodica. New Masses blaast leven in hun optredens met dansbare platen en goede energie. Met twee bandleden wonend op de IBB kijkt de band ernaar uit om te spelen voor een plekje op IBB Fest.

Stevige rock met aanstekelijke melodieën kenmerkt de unieke Five Minute March-sound die zorgt voor vuurwerk op elk podium. Met een energieke show waarin wordt meegezongen, gedanst en gesprongen weten de mannen voor elk publiek een feestje te bouwen. Deze doorgewinterde zwaargewichten gaan de rockmuziek in Nederland een nieuw leven inblazen

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *